Friday, July 23, 2010

Dah settle...yippeee

Dah sattle iron baju-bajuan En.Mazlee untuk stok selama 2minggu...saya iron baju keje,suar keje, baju jalan, dan baju senaman die...lawaks la pulak sebut baju senaman..ekceli setiap ari rabu atau kamis die ada senaman...tarian poco2...auwwww....mak pun xreti poco2..hehe..
Harini saya basuh semua baju dan iron baju,kire dah settle la..baju kotor ada pun yang mak pki harini dan baju En.Mazlee pakai g koje today..hehe..bukan nak menunjuk makbuyung rajin ke ape..sbbnya esok kami ada hal...my SIL mitak tlg die pindah barang...mak tak angkat pun barang tu bese la mak kan mandur...gediks nak ikut jugak En.Mazlee pegi tolong adik die..mak bole la tlg kasi semangat kat En.Mazlee..muahaha..
Dan ari ahad pulak maybe ada plan lain pulak...kalu jadi paln tu nanti mak setori kat sini yek..tunggu...

menu minum petang korang ape arini..saya buat milo cicah ngan roti potato..sedapppp lagi ujan ni..hehe...sejuk2 minum ayor panass...mak nak p sambung minum ayor milo sambil dating2 manje ngn sang suami sat..

papai

1 comment:

  1. yes.. akhirnya gosok jugak baju short sleeve tu... hehe

    ReplyDelete